Fursecuri persane

Fursecuri persane cu stafide si sofran este o delicioasa reteta. Pentru a pregati fursecuri persane aveti neaparat nevoie de sofran.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 ml unt nesarat
  • 1 1/2 cup zahar
  • 2 cup faina
  • 2 oua mari
  • zahar vanilat
  • 1/2 lingurita de sofran
  • varf de cutit de sare
  • 1 1/2 cup stafide
  • 1 cup = 1 cana de 200 ml

Mod de preparare

Fursecuri persane este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta reteta de prajituri se amesteca sau mixeaza untul cu zaharul, la care se adauga ouale, unul cate unul.
Se adauga faina, sarea, zaharul vanilat si sofranul si se amesteca pana s-au incorporat.
La sfarsit se adauga si stafidele. Se pun bucati de aluat cu lingurita in tava si se dau la cuptorul preincalzit.
Rursecurile persane cu stafide si sofran se coc cam 10 minute, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.


Fursecurile persane se servesc la ceai ori cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...