Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt.
Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt. Se lasa cateva minute sa se odihneasca aluatul. Se foloseste o forma speciala pentru garoafe si se aseaza in tava asezandu-le in mijloc cate o bucatica de rahat sau o jumatate de aluna de padure. Se lasa la cuptor pana se coc.
Nu este necesara pudrarea cu zahar a prajiturilor. Este de preferat sa se serveasca dupa cateva zile (se tin pe un platou la racoare pentru a se fragezi)
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa