Gateu a l`Anglais

Se prepara orezul cu laptele bine scazut. Cand este rece, se amesteca cu untul frecat spuma si fructele zaharisite taiate cubulete. Se aranjeaja pe pl

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 1 litru jumate lapte
  • 200 g zahar
  • 200g unt
  • 300 g frisca
  • 150 g fructe zaharisite
  • vanilie

Mod de preparare

Se prepara orezul cu laptele bine scazut. Cand este rece, se amesteca cu untul frecat spuma si fructele zaharisite taiate cubulete. Se aranjeaja pe platou in forma de tort si se lasa un gol la mijloc. Golul se umple cu frisca cu ajutorul unui cornet. Deasupra si pe margine se orneaza cu frisca si se garniseste cu fructe zaharisite.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Avat prajit

 Avatul este un peste foarte gustos. Pe cat de gustos este, pe atat de rar se gaseste. Cred ca ultima oara am mai mancat...

Avat prajit
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise