Se incalzeste cuptorul la 450 grade F. Intr-un vas se bat ouale, albusurile, faina, laptele si vanilia pina totul este amestecat bine si aluatul este
Se incalzeste cuptorul la 450 grade F. Intr-un vas se bat ouale, albusurile, faina, laptele si vanilia pina totul este amestecat bine si aluatul este foarte omogen. Intr-un vas rezistent la foc si la cuptor (daca este tigaie, sa aiba peretii mai inalti) si sa fie cu diametrul nu mai mare decit 20 cm se topeste margarina/untul. Cind vasul este inca fierbinte, se toarna compozitia de oua si faina si se da la cuptor. Se coace la 450 grade F timp de 15 minute, apoi se coboara temperatura la 350 grade F si se continua coacerea inca 10 minute.
"Placinta" trebuie sa se fi ridicat in special pe margini
Se scoate si se serveste imediat.
Se poate servi pudrata cu zahar praf, sau cu niste fructe proaspete puse pe mijlocul ei, sau simplu cu sirop.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa