Gofrete

Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate din nou tare de tot. Se adauga migdalele sau nucile tocate marunt, aroma si faina. Compozit

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 gr. zahar pudra
  • 140 gr. migdale sau nuci
  • 40 gr. faina
  • 3 albusuri
  • coaja rasa de lamiie

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate din nou tare de tot. Se adauga migdalele sau nucile tocate marunt, aroma si faina. Compozitia se pune intr-un cornet de hirtie si se formeaza batonase lungi de circa 8 cm, pe o tava unsa cu unt. Se coc la foc potrivit, 10-15 minute. Se scot din tava, se pun fierbinti pe o sticla si se apasa usor ca sa ia forma de semicerc.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata orientala de vara

Am facut o salata de cartofi fara maioneza, asa mai usoara, de vara zic eu. Tare buna a iesit, mie mi-a placut, m-am inspirat...

Salata orientala de vara
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise