Se topesc 100 g unt pe baia de apa, se amesteca cu zaharul, ouale, faina, laptele, grisul, coaja de lamiie si putina sare. Se coace la foc potrivit, i
Se topesc 100 g unt pe baia de apa, se amesteca cu zaharul, ouale, faina, laptele, grisul, coaja de lamiie si putina sare. Se coace la foc potrivit, intr-o forma unsa cu unt. Se incearca daca s-a copt virind un cutit la mijloc. Daca cutitul este umed, prajitura nu este inca coapta.
Se serveste cu sirop de fructe
Un preparat rapid și simplu, care a fost pe gustul întregii familii și vi-l recomand cu drag.
Pulpe cu cartofi la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa