Se bat doua albusuri spuma. Se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratite de pielita, dar pisate, si faina, cit sa se poata intinde o f
Se bat doua albusuri spuma. Se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratite de pielita, dar pisate, si faina, cit sa se poata intinde o foaie de grosimea unui fir de pai. Se taie foaia in forma de inimioare. Se ung cu albus batut. Se asaza intr-o tava unsa si se coc. Cind s-au racit se ung cu o glazura de ciocolata sau se lipesc doua cite doua cu marmelada la mijloc.
Am facut patru portii de somon la cuptor, dar pentru fiecare am pus alta garnitura: cartofi, broccoli cu morcov, sparanghel...
Somon la cuptor cu 4 garnituriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura