Linzer

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 g faina alba
  • 180 g margarina
  • 110 g zahar pudra
  • 2 oua
  • Sare
  • 1 lingura smantana
  • 50 g nuci zdrobite
  • Gem de fructe

Mod de preparare

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se intinde o foaie subtire si se asaza intr-o tava. O jumatate se unge cu albusurile de oua si se presara cu nucile zdrobite. Se coace la cuptor pana capata o culoare aurie. Se taie in prisme alungite. Feliile goale se ung cu gem. Peste fiecare felie goala se pune o felie presarata cu nuci.
Alte retete cu branza recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca