Linzer

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 g faina alba
  • 180 g margarina
  • 110 g zahar pudra
  • 2 oua
  • Sare
  • 1 lingura smantana
  • 50 g nuci zdrobite
  • Gem de fructe

Mod de preparare

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se intinde o foaie subtire si se asaza intr-o tava. O jumatate se unge cu albusurile de oua si se presara cu nucile zdrobite. Se coace la cuptor pana capata o culoare aurie. Se taie in prisme alungite. Feliile goale se ung cu gem. Peste fiecare felie goala se pune o felie presarata cu nuci.
Alte retete cu branza recomandate

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!