Se amesteca bine galbenusul de ou, untura, coaja de lamaie si zaharul pudra. Se adauga praful de copt amestecat cu faina, si lapte cat sa fie usor de
Se amesteca bine galbenusul de ou, untura, coaja de lamaie si zaharul pudra. Se adauga praful de copt amestecat cu faina, si lapte cat sa fie usor de framantat. Coca se imparte in 3. In 2 parti se framanta pudra de cacao. O foaie maro se asaza in tava si se unge cu gem. Peste ea se pune foaia galbena, se unge si ea cu gem, dupa care urmeaza ultima foaie cu cacao. Se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar pudra.
Alte retete cu branza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa