Pentru madelene se pune intr-o cratita untul proaspat ca sa se topeasca, fara sa fiarba. Se freaca intr-un castron ouale intregi cu zaharul pisat, pana se albesc.
Pentru madelene se pune intr-o cratita untul proaspat ca sa se topeasca, fara sa fiarba. Se freaca intr-un castron ouale intregi cu zaharul pisat, pana se albesc. Se adauga apa de flori si faina cernuta, iar la urma se toarna incet, amestecand usor, untul topit, observand sa nu curga si zerul ramas in fundul cratitei. Se ung cu unt forme mici de tabla, speciale pentru madelene, si se toarna din compozitie, dar numai pe trei sferturi, deoarece cresc la copt. Prajiturile se asaza toate pe o tava de tabla si se coc la foc potrivit. Madelenele se scot calde din forme si se pun pe sita sa se raceasca.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa