Se bat intr-un castron ouale intregi, cu zaharul, pana ce cresc si se albesc. Se adauga faina, se amesteca, apoi se toarna untul topit la foc mic, far
Se bat intr-un castron ouale intregi, cu zaharul, pana ce cresc si se albesc. Se adauga faina, se amesteca, apoi se toarna untul topit la foc mic, fara sa fi ajuns la temperatura de fierbere. Se amesteca totul usor, se adauga un pic de sare si coaja rasa de lamaie sau portocala. Se pun la copt in forme mici de tabla, unse cu unt. Se umple forma numai pe trei sferturi, deoarece mai cresc la copt. Se scot din forme, se asaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar.
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj