Se topeste ciocolata intr-un ibric cu o treime pahar de apa, pe foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia ibricul de pe foc. Se freaca intr-un vas u
Se topeste ciocolata intr-un ibric cu o treime pahar de apa, pe foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia ibricul de pe foc. Se freaca intr-un vas untul spuma. Se sparg ouale, se pun albusurile intr-un castron, iar galbenusurile se inglobeaza, pe rand, in unt. Se amesteca untul cu galbenusurile si se adauga lichiorul. Se bat spuma tare albusurile si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se adauga in crema, putin cate putin, ciocolata. Se unge cu unt o hartie alba, se acopera cu ea o forma. Se toarna preparatul in forma si se pune in frigider o noapte.
Prajitura se serveste imediat dupa ce se scoate din forma.
Alte retete de dulciuri:
Crema de iaurt
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa