Dupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Pentru martipanul cu crema, 2 albusuri se bat, peste care se adauga treptat 250 g zahar pudra si 3 linguri de cacao, apoi 250 g nuci prajite si macinate si se amesteca bine. Compozitia care rezulta se intinde cu mana pe o foaie de nylon sau celofan.
Crema - 2 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pudra, o lingura de cacao, 3- 4 linguri de lapte si o lingura de faina. Se amesteca pana se ingroasa, pe marginea plitei. Se adauga 250 g unt frecat spuma, care se amesteca mereu pana se formeaza o crema albicioasa. Dupa ce s-a racit, se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipanul cu crema se serveste dupa ce a stat la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa