Mazurca

Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se am

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 pahar nuci taiate
  • 1/2 pahar stafide
  • unt

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, asternuta cu hirtie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cind este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Se taie bucati patrate sau rombice de marimea dorita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide