Mazurca cu migdale

Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cite unul. Se freaca foarte bine pentru ca sa se obtina o crema. In aceasta crema se

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt proaspat
  • 200g zahar pudra
  • 3 oua
  • ¼ pahar migdale pisate
  • 200 gr. faina
  • 1 praf vanilie
  • unt pentru forma

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cite unul. Se freaca foarte bine pentru ca sa se obtina o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hirtie, la foc potrivit. Cind este gata, se taie dupa plac.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide