Minitarte cu branza

Minitarte cu branza este un desert pe baza de branza simplu de facut si delicios, o reteta de prajitura cu branza ce va fi si pe placul celor mici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat
  • 1 ou
  • 170 g faina
  • 120 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 lingurite cappuccino
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 50 g margarina
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • 50 g crema de branza
  • glazura
  • 70 g ciocolata
  • 1 lingura unt
  •  

Mod de preparare

Mixam oul cu zaharul si dupa adaugam margarina pana devine o crema. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea. Dizolvam linguritele de cappuccino cu 2 linguri apa si rasturnam peste compozitia de margarina. Omogenizam bine toata compozitia. Dupa rasturnam in tava unsa cu ulei (eu am folosit de briose) si le umplem pe jumatate. Dam la cuptor cca 15-20 min.

Crema:

-Mixam margarina cu zaharul pudra pana se topeste zaharul. Dupa ce am amestecat bine adaugam branza, crema de branza si amestecam pana se formeaza o pasta pe care o poti modela usor.
Scoatem minitartele de la cuptor si le adaugam peste cu ajutorul unei lingure crema. Iar deasupra adaugam ciocolata topita impreuna cu lingura de unt.


Lasam ciocolata topita sa se intareasca dupa care putem servi minitartele cu branza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

 Am in ,, palmares''  diferite ciorbe de perisoare , cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii...

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca