Minitarte cu fructe

Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 400 gr fructe: kiwi
  • nectarine
  • piersici
  • prune
  • struguri
  • capsuni
  • fructe de padure
  • 3 oua
  • sare
  • 2 plicuri crema de tarte
  • 500 ml lapte
  • 1 plic tort jeleu rosu

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul, care se pune la rece pentru 2 ore. Se iau mici bucatele din aluat si se modeleaza sub forma de minitarta. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute, apoi se lasa la racit. Se umplu cu crema de tarte, se asaza deasupra fructele si se toarna jeleul.


Se tine la rece pana la servire.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...