Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu. Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si lapte. Se adauga faina si la
Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu.
Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si lapte. Se adauga faina si la sfarsit se amesteca ananasul. Desertul se coace in formele speciale de mouffin in cuptorul incalzit dinainte.
Alte retete recomandate:
Ciocolata
Gogosi
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti