Muffin cu mere

Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari
  • acre 1 ou 20-25 dg apa minerala 1 lingura zahar tos 1 lingurita de praf de copt 1 lingurita de sare 1 lingurita de scortisoara macinata 1 varf de cutit cuisoare ulei gem de piersici la servire

Mod de preparare

Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa stea 15 minute pana se umfla aluatul. Intre timp se spala merele, se indeparteaza cotorul, se razuiesc si se adauga la aluat pana nu devin brune. Intr-un vas se incalzesc cam 3 degete de ulei se fac forme cu lingura din aluatul cu mere si se pun in tigaie. Se prajesc sub capac. In timpul prajirii formele trebuie sa creasca. Daca partea de jos s-a rumenit, prajiturile se intorc dar de data asta se lasa fara capac. Se lasa sa se scurga uleiul din muffini si se pun intr-o tava.


Incercati si urmatoarele retete prajituri Galuste cu prune Prajitura cu prune crema prajituri Prajitura cu visine

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii