Muffins-aperitiv

1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron. 2. In alt castron se amesteca oul, iaurtul si mierea. 3. Se amesteca co

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl malai/faina de porumb
  • 1 dl faina
  • 1 dl faina graham (sau faina obisnuita)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 2 dl lapte acru sau iaurt
  • 75 g unt topit si racit
  • 3 linguri miere
  • 1 praz
  • partea verde
  • taiat felii subtiri
  • 1 dl masline verzi
  • tocate mare
  • 150 g cascaval ras

Mod de preparare

1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron.
2. In alt castron se amesteca oul, iaurtul si mierea.
3. Se amesteca continuturile din cele doua castroane, se adauga untul, prazul, maslinele, cascavalul.
4. Compozitia se pune in forme de hirtie sau tava speciala de muffins, pina aproape de marginea formelor.
5. Se coc la 200 grade cam 25-30 minute sau mai putin, daca formele sint mai mici.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide