Muffins cu portocale si ciocolata

Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala. In alt bol se bat: ouale, laptele, untul top

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 1/2 cani faina
  • 1 lingura praf de copt
  • un virf cutit de sare
  • 1/2 cana zahar brun
  • sucul si coaja rasa de la o portocala
  • 2 oua
  • o cana lapte
  • ¼ cana unt topit
  • 1 cana bucati ciocolata

Mod de preparare

Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala. In alt bol se bat: ouale, laptele, untul topit si sucul de portocala. Se toarna peste ingredientele uscate. Se adauga bucatile de ciocolata si se amesteca bine (nu se amesteca prea mult!)

Se incalzeste cuptorul la 205°C; se toarna compozita in tava de muffins unsa in prealabil (se poate folosi spray cu ulei vegetal) si se coace circa 25 minute.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!