Mumie de Halloween

Mumie de Halloween este o prajitura delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de unt, zahar, faina, oua, cacao, drojdie, coaja de portocala, lapte si ciocolata alba.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 180 g unt
  • • 180 g zahar
  • • 3 oua
  • • 150 g faina
  • • 30 g cacao
  • • 1/2 pliculet drojdie
  • • coaja de la o portocala
  • • cateva linguri de lapte
  • • ciocolata alba

Mod de preparare

Mumie de Halloween este o prajitura delicioasa. Pentru a o prepara amestecati toate aceste ingrediente. Este nevoie de o forma de de silicon Halloween, care apoi este introdusa in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace cca 20 min.
Se scot mumiile din forma si se pune peste glazura alba.
Eu am topit o ciocolata alba si am pus-o peste mumie. Din ciocolata neagra topita am facut 2 ochi.


Mumiile de Halloween se servesc dupa ce s-a racit ciocolata alba de deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cacciatore

"retete pentru mese in familie"

Pui cacciatore
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca