Napolitane cu foi "Lica"

Se amesteca intr-o cratita mierea usor incalzita cu zaharul si nucile. Se adauga untul taiat felii subtiri si cacaua si se mai amesteca ½ ora. Se asa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr. miere
  • 250 gr. zahar pudra
  • 300 gr. nuci date prin masina
  • 180 gr. unt
  • 2 linguri cacao
  • foi Lica(doua pachete)

Mod de preparare

Se amesteca intr-o cratita mierea usor incalzita cu zaharul si nucile. Se adauga untul taiat felii subtiri si cacaua si se mai amesteca ½ ora. Se asaza cratita la foc foarte mic si compozitia se freaca cu lingura neincetat inca 10 minute. Se ung foile Lica si se lasa sa stea 24 de ore puse la presa, apoi se taie cu un cutit foarte bine ascutit bucati mici patrate sau dreptunghiulare.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

O cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise