• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul, apoi adaugati
• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul, apoi adaugati pe rand galbenusurile
• adaugati nuca, esenta de rom si praful de cacao si incorporati usor, apoi mutati compozitia intr-un bol incapator
• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum bateti albusurile spuma, cu ajutorul telurilor duble, adaugati un praf de sare si puneti-le peste compozitia din bol, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula
• tapetati o tava dreptunghiulara cu ulei si faina, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra ciresele
• coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 de minute si faceti testul cu scobitoarea
• scoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi
• pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata rupta si omogenizati bine
• glazurati cuburile de negresa si serviti
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa