Negresa de post este o varianta excelenta a negresei pentru perioadele de post. Cine zice ca postul este plictisitor? Incercati aceasta reteta si o sa va convingeti ca nu este asa!
Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu dulceata. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Glazura: Amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul. Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.
Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura. Lasam la racit o ora.
Negresa de post se serveste glazurata cu ciocolata de post sau cu dulceata de zmeura de la Bunatati din natura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii