Negresa de post cu gem

Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de faina, ulei, zahar, nuca, dulceata, cacao si praf de copt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana nuca macinata mai mare
  • 5-6 linguri dulceata sau gem
  • 3-4 linguri cacao
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura de post se amesteca toate ingredientele     intr-un castron pana devine ca o smantana groasa. Se pregateste o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina si se toarna compozitia in tava apoi se introducea in cuptorul incins. Se face proba cu scobitoarea dupa aproximativ 40 de minute. Se lasa la racit. Se portioneaza dupa preferinta sau putem adauga o glazura de cacao sau se poate taia in doua foi si sa adaugam orice crema de post.


Negresa de post se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi noi cu hrean

Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...

Ciorba de cartofi noi cu hrean
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca