Ciocolata si untul se topesc si se lasa sa se racesca. Se bat ouale spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ciocolata topita, nucile prajite si
Ciocolata si untul se topesc si se lasa sa se racesca. Se bat ouale spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ciocolata topita, nucile prajite si macinate, faina amestecata cu praful de copt. Se pune amestecul in tava si se coace 35 min.
Prajitura se taie calda.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa