Nuci umplute

Aluatul: Se face un aluat potrivit din ingredientele de mai sus, din care se fac bile cat o nuca. Acestea se pun in forma speciala de nuci si se coc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat ai nevoie de: 3 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 1 pachet de margarina
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Pentru crema ai nevoie de: 200 g nuca
  • 100 g zahar
  • esenta de rom sau vanilie
  • 50 ml lapte

Mod de preparare

Aluatul: Se face un aluat potrivit din ingredientele de mai sus, din care se fac bile cat o nuca. Acestea se pun in forma speciala de nuci si se coc. Ies aproximativ 240 de coji, din care, unindu-le, se obtin 120 de nuci umplute.

Crema: Se amesteca nucile cu zaharul, esenta si laptele, dupa care se umplu cojile de nuci, care se unesc.
Se servesc reci, date prin zahar pudra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...