Pentru nugat 7 albusuri se bat spuma cu telul, apoi se pun 250 g zahar pudra si vanilie si se freaca bine timp de o jumatate de ora.
Pentru nugat, 7 albusuri se bat spuma cu telul, apoi se pun 250 g zahar pudra si vanilie si se freaca bine timp de o jumatate de ora. Se adauga 250 g miere de albine aproape fierbinte, se aseaza pe marginea plitei si se amesteca bine, pana cand se taie cu lingurita si ramane gol la mijloc; se pun apoi 450 g nuca prajita sau alune si se amesteca bine. Compozitia se aseaza intre 2 foi de napolitana cu o greutate deasupra.
Nugat se serveste a doua zi, dupa ce a stat la rece.
Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!
Caras la cuptor in sos de vinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj