Prajitura cu mere de post este la fel de delicioasa ca si prajitura clasica cu mere. Foile pentru aceasta prajitura sunt de post, si sunt fragede.
Eu nu am calit merele, le-am scurs doar de zeama - primul aluat se imparte in doua- pentru a se lucra mai usor; - se intinde in foaie subtire si se unge cu o parte din amestecul b )- adica margarina+faina; - se ruleaza si apoi cu rabdare se intinde o foaie cat tava; - peste aluat se pun merele rase, apoi cealalta foaie, - inainte de a pune tava la cuptor se taie in patratele cu cutitul cald; - aluatul se desface in foite; - se pudreaza cu zahar dupa coacere.
Pofta buna! Reteta O alta prajitura cu mere de post a fost propusa de Paloma pe forum culinar.ro
Cred ca stiti cum este cand vrei ceva dulce si buuun. Asa ca astazi am cam stat in bucatarie si am prajiturit. Sunt multumita...
Prajitura cu crema caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura