Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful
Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacao si la urma laptele si apa de flori. Intr-o forma rotunda unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina, se pune 1/2 din amestec, se intinde cu lingura, deasupra se aseaza visinele scurse si se acopera cu restul de amestec.
Se coace la 180 de grade cca 60 de min.
Se taie si se serveste dupa dorinta..
Am vazut aceasta tarta la Bucataras si mi-a placut mult, pentru ca este genul nostru de preparat! Si cum toata vara...
Aperitiv tarta cu branza si rosiiIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa