Pandispan cu oua intregi

Pentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, bine de tot, pana se fac ca o crema, iar volumul lor a crescut de 2 — 3 ori. Se adauga faina.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • unt pentru uns forma.

Mod de preparare

Pentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, bine de tot, pana se fac ca o crema, iar volumul lor a crescut de 2 — 3 ori. Se adauga faina. Se mai amesteca putin, se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie si se coace pandispanul la foc potrivit, o ora.


Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Pasta de ton cu ardei copt

Îmi place pasta de ton și o combin în multe feluri. De data aceasta am combinat-o cu ardei copt și a ieșit...

Pasta de ton cu ardei copt
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa