Brinza data prin sita sau sfarimata cu furculita se amesteca cu faina si grisul. Se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine. Se ia din aceasta
Brinza data prin sita sau sfarimata cu furculita se amesteca cu faina si grisul. Se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine. Se ia din aceasta compozitie de papanasi cite o lingurita si se scufunda unul cite unul in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti atunci cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau citeva clocote. Se scot cu o spumiera, fara sa se sfarime, se asaza intr-un vas care merge la cuptor, uns cu unt. Deasupra se toarna smintina amestecata cu o lingurita de faina. Se dau la cuptor sa se rumeneasca
Se servesc fierbinti
Acesta a fost un tort aniversar si care s-a dovedit a fi pe gustul multora, mai ales ca e e delicioasa combinatia de...
Desert tort cu crema de ciocolata si portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa