Reţetă de preparare a papanaşilor. Chiflele se taie in cubulete de marimea zaharului cubic, se pun intr-un castron. Se pune oul, piperul si verdeata de patrunjel. Amestecam si turnam tr
Chiflele se taie in cubulete de marimea zaharului cubic, se pun intr-un castron. Se pune oul, piperul si verdeata de patrunjel. Amestecam si turnam treptat atat lapte incat chiflele sa se intrepatrunda dar sa nu se inmoaie. Se sareaza dupa gust. In ulei din belsug, incalzit, punem cu lingura gramajoare, si, intorcandu-le, le prajim pana devin rosii-maronii. Le scurgem de ulei punandu-le pe o hartie. Este o garniture foarte buna pentru friptura de vanat si alte tocanite de carne.
Alte retete
Prajitura cu mere
Prajitura cu visine
Prajituri cu zmeura
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj