Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu grisul, sarea si ouale. Se ia cu lingura din acest amestec, se pun papanasii intr-o oala cu apa
Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu grisul, sarea si ouale. Se ia cu lingura din acest amestec, se pun papanasii intr-o oala cu apa care clocoteste si se fierb 10 minute, cu capacul pus. Se scot papanasii din apa cu o spumiera, se pun intr-un castron.
Se servesc fierbinti, cu unt sau cu smantana frecata cu zahar.
Alte retete recomandate:
Cremsnit
Tarta cu fructe
Prajitura cu foi si crema de caramel
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa