Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru realizarea retetei de papanasi prajiti sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, oua, untura, faina, zahar, smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 250 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri untura
  • sare
  • smantana (facultativ)
  • zahar pudra.

Mod de preparare

Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusu­rile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete si turtite, care se dau prin faina. Se prajesc in untura fierbinte.


Se servesc presarati cu zahar pudra si dupa dorinta, cu smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Iahnie de fasole
Ciorba de salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...