Patratele cu crema si nuca de cocos

Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 350g. zahar pudra
  • 8 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 250g faina
  • 1 praf de copt
  • 1Kg.crema de vanilie
  • 100g.nuca de cocos

Mod de preparare

Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt care se incorporeaza in crema de mai sus,dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula. Se tapeteaza o tava patrata cu ulei si faina in care se pune compozitia si se coace la foc mic 30 min. Se lasa sa se raceasca apoi se taie blatul in doua pe orizontal si se pune jumatate din crema intre foi. Prajitura se taie in patratele. Fiecare patratel se unge cu crema(cealalta jumatate) dupa care se da prin nuca de cocos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca