Piersici

Se face o coca din oua, ulei, zahar, praf de copt si faina. Se fac gogoloase mici care se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • 1/2 unt
  • 1/2 gem

Mod de preparare

Se face o coca din oua, ulei, zahar, praf de copt si faina. Se fac gogoloase mici care se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Farimirurile se amesteca cu 1/2 unt, 1/2 gem, apoi se lipesc cite doua, se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...