Piine de albus

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1/2 pahar (125 gr. ) faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar stafide amestecate cu nuci tocate (cu cutitul)
  • 1 plic zahar vanilat
  • unt pentru uns forma de chec (cozonac)

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste. Se scoate mixerul si se adauga faina si fructele amestecind usor de jos in sus. Se pune intr-o tava unsa cu unt (margarina ) si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit - la inceput slab - circa o ora.
Se rastoarna si se taie felii. Este mai gustoasa a doua zi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui aromati

Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!

Ficatei de pui aromati
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca