Piine de albus

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1/2 pahar (125 gr. ) faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar stafide amestecate cu nuci tocate (cu cutitul)
  • 1 plic zahar vanilat
  • unt pentru uns forma de chec (cozonac)

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste. Se scoate mixerul si se adauga faina si fructele amestecind usor de jos in sus. Se pune intr-o tava unsa cu unt (margarina ) si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit - la inceput slab - circa o ora.
Se rastoarna si se taie felii. Este mai gustoasa a doua zi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide