Piine de albus

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1/2 pahar (125 gr. ) faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar stafide amestecate cu nuci tocate (cu cutitul)
  • 1 plic zahar vanilat
  • unt pentru uns forma de chec (cozonac)

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pina se intareste. Se scoate mixerul si se adauga faina si fructele amestecind usor de jos in sus. Se pune intr-o tava unsa cu unt (margarina ) si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit - la inceput slab - circa o ora.
Se rastoarna si se taie felii. Este mai gustoasa a doua zi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...