Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul si adaugam zaharul vanil
Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul si adaugam zaharul vanilat. Amestecam crema de faina racita cu margarina si zaharul si o turnam pe aluatul rece. Glazuram cu ciocolata sau razuim ciocolata amara deasupra.
Alte retete recomandate
Tarta
Spuma de portocale
Cornulete
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...
Ravioli cu chorizo si mazare verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura