Placinta alb-negru

Batem spuma 2 albusuri cu jumatate de cana de zahar. Adaugam 20 dkg de fulgi de cocos si ¼ din cana de faina. Turnam amestecul intr-o forma de tort

Timp pregatire
128 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 albusuri
  • ½ cana zahar
  • 20 dkg fulgi de cocos
  • ½ cana faina
  • Pentru crema:
  • 2 galbenusuri
  • ¾ cana frisca
  • 17 dkg ciocolata menaj
  • 2 linguri Brandy
  • 17 dkg ciocolata alba
  • 3 linguri smantana

Mod de preparare

Batem spuma 2 albusuri cu jumatate de cana de zahar. Adaugam 20 dkg de fulgi de cocos si ¼ din cana de faina. Turnam amestecul intr-o forma de tort unsa. Il coacem la 180 de grade 25 de minute si il lasam la racit. Amestecam la abur galbenusurile cu ¾ din cana de frisca pana se ingroasa si devine de culoare galben deschis. Adaugam 17 dkg de ciocolata de menaj, 2 linguri de Brandy si amestecam pana cand ciocolata se topeste. Racim crema. Amestecam la abur 17 dkg de ciocolata alba si 3 linguri de smantana. Dupa racire adaugam cremele alternativ cu lingura la prajitura. Este foarte buna daca este servita cu sirop de zmeura si este foarte aratoasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...