Placinta creata

Se intind cite doua foi (suprapuse), se unge putin cu ulei, se presara brinza, se increteste ca un evantai (cum facem din coli de hirtie) si se pune a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi
  • brinza de oaie nu prea sarata
  • putin ulei
  • 1 l lapte

Mod de preparare

Se intind cite doua foi (suprapuse), se unge putin cu ulei, se presara brinza, se increteste ca un evantai (cum facem din coli de hirtie) si se pune asa incretita in tava unsa pina se umple tava, se unge un pic cu grasime si se baga la cuptor. Cind este gata se toarna laptele cald peste placinta si se mai tine la cuptor (oprit) inca 2 minute. Se mai poate pune in lapte zahar si vanilie si in acest caz placinta devine dulce.
Se serveste calda

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii