Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra pu
Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Deasupra pui umplutura.
Dai la cuptor si coci pe jumatate.
Scoti tava si pui deasupra un amestec din cele 5 albusuri ramase, batute spuma cu 200 g zahar.
Se da din nou la cuptor pentru 15-20 minute.
Alte retete recomandate:
Drob de pui
Eclere altfel
Friptura de miel coroana
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa