Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de
Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de ulei, amestecam bine cu mixerul si incorporam celalalt iaurt, 4 pahare de faina si adaugam incet bicarbonatul de sodiu. Ungem tava si presaram faina, turnam aluatul si presaram cu fructele stoarse. Acestea pot fi visine, caise, piersici. Dupa coacere feliem prajitura in dreptughiuri.
Alte retete recomandate
Fursecuri
Tarta cu visine
Pandispan visine
Prajitura de visine
Placinta cu visine
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti