Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de
Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de ulei, amestecam bine cu mixerul si incorporam celalalt iaurt, 4 pahare de faina si adaugam incet bicarbonatul de sodiu. Ungem tava si presaram faina, turnam aluatul si presaram cu fructele stoarse. Acestea pot fi visine, caise, piersici. Dupa coacere feliem prajitura in dreptughiuri.
Alte retete recomandate
Fursecuri
Tarta cu visine
Pandispan visine
Prajitura de visine
Placinta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa