Se separa ouale, se bat albusurile spuma se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare, dupa care se adauga galbenusurile, iaurtul, coaja de la
Se separa ouale, se bat albusurile spuma se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare, dupa care se adauga galbenusurile, iaurtul, coaja de lamaie si pliculetul de zahar vanilat.
Se unge o tava cu ulei, se pun un start de foi de placinta, un strat de compozitie, alt strat de foi si tot asa pana se termina compozitia de iaurt. Ultimul strat trebuie sa fie de foi. Se unge cu ulei si se coace cca. 30 min. la foc potrivit.
Se poate servi calda sau rece presarata cu zahar pudra
Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj