Placinta cu iaurt

Se separa ouale, se bat albusurile spuma se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare, dupa care se adauga galbenusurile, iaurtul, coaja de la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 6 oua
  • 9 linguri zahar
  • 800-900 gr. iaurt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 pliculet vanile

Mod de preparare

Se separa ouale, se bat albusurile spuma se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare, dupa care se adauga galbenusurile, iaurtul, coaja de lamaie si pliculetul de zahar vanilat.

Se unge o tava cu ulei, se pun un start de foi de placinta, un strat de compozitie, alt strat de foi si tot asa pana se termina compozitia de iaurt. Ultimul strat trebuie sa fie de foi. Se unge cu ulei si se coace cca. 30 min. la foc potrivit.
Se poate servi calda sau rece presarata cu zahar pudra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...