1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-a
1/2pahar de ulei se pune intr-un bol. Se adauga faina pina se face ca o ciulama. Restul paharului cu ulei se completeaza cu apa si se pune in cel de-al 2-lea bol. Se adauga faina pina se face o coca, care se intinde. Peste aceasta coca se intinde ciulamaua si se ruleaza. Se intinde din nou,si iar se ruleaza. Sulul obtinut se taie la jumatate. Se intinde o jumatate si se pune in tava. Se pun merele (calite cu scortisoara-sau nu), si se pudreaza cu putin gris pentru a absorbi din zeama. Se pune cea de-a 2-ua foaie si se inteapa cu furculita. Se baga la cuptor pina se rumeneste. Tava nu se unge.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii