Placinta cu visine/fructe

200g margarina se freaca bine cu 250g zahar. Se adauga 4 galbenusuri si putin praf de copt, eventual coaja rasa de lamaie. Apoi se adauga alternativ 3

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g margarina
  • 250g zahar
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 300g faina
  • 100ml lapte
  • visine

Mod de preparare

200g margarina se freaca bine cu 250g zahar. Se adauga 4 galbenusuri si putin praf de copt, eventual coaja rasa de lamaie. Apoi se adauga alternativ 300g faina si 100ml lapte. La sfarsit se pun cele 4 albusuri batute spuma. Se toarna aluatul in tava neunsa, se pun visine si se pune in cuptor.

In loc de visine se pot folosi prune, caise sau alte fructe proaspete.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca