Placinte dospite

Se pregateste un aluat din lapte, sare, oua, zahar, drojdie si unsoare, in final se adauga si faina. Se pune intr-o tava tapetata cu faina si se la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg de faina
  • 400 ml lapte
  • 50 gr drojdie
  • cca 5 linguri de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr unsoare sau margarina
  • 2 oua
  • visine fara samburi

Mod de preparare

Se pregateste un aluat din lapte, sare, oua, zahar, drojdie si unsoare, in final se adauga si faina. Se pune intr-o tava tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora.

Se adauga visinele si se pune la copt la temperatura medie.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...