Foile Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se framanta bine. Se imparte compozitia in 3 parti, se intind trei foi si se coc pe dosul tavii.
Foile
Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se framanta bine. Se imparte compozitia in 3 parti, se intind trei foi si se coc pe dosul tavii.
Crema
Laptele se amesteca usor cu faina si zaharul vanilat. Se fierbe aceasta compozitie si se lasa sa se raceasca.
Se omogenizeaza untul cu zaharul praf, se amesteca cu compozitia de mai sus (dupa ce aceasta s-a racit), si se bat spuma.
Se umplu foile cu crema, iar deasupra se poate presara zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa