Prajitura berlineza

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • praf de copt
  • margarina
  • zahar
  • sare
  • stafide
  • scortisoara
  • marmelada
  • amidon

Mod de preparare

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu amidonul, stafidele, scortisoara si se intinde acest amestec peste aluatul din tava. Cu coca ramasa se fac grile, care se vor intinde in crucis peste umplutura. Dupa ce prajitura s-a copt, se pudreaza imediat cu zahar.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura rasturnata cu pere

Prajitura rasturnata cu pere
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise