Prajitura berlineza

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • praf de copt
  • margarina
  • zahar
  • sare
  • stafide
  • scortisoara
  • marmelada
  • amidon

Mod de preparare

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu amidonul, stafidele, scortisoara si se intinde acest amestec peste aluatul din tava. Cu coca ramasa se fac grile, care se vor intinde in crucis peste umplutura. Dupa ce prajitura s-a copt, se pudreaza imediat cu zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...