Prajitura berlineza

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • praf de copt
  • margarina
  • zahar
  • sare
  • stafide
  • scortisoara
  • marmelada
  • amidon

Mod de preparare

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu amidonul, stafidele, scortisoara si se intinde acest amestec peste aluatul din tava. Cu coca ramasa se fac grile, care se vor intinde in crucis peste umplutura. Dupa ce prajitura s-a copt, se pudreaza imediat cu zahar.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!